party time

yiiipppiiiiii

Zavrela jsem prave dvere za svym manzelem a synem, odesli do destiveho tmaveho vecera. Na narozeninovou party 1.roku zivota dcery nasi (Franklinovo) kamaradky, Ibo damy Patricie, nigerijske handicapovane vzperacky ktera se zucastnila pred par lety paraolymiady, jsme byli pozvani uz nekolik tydnu a vedeli jsme ze bude ‘ve velkem’. Je to v Peckhamu takze ani ne tak daleko ale my s F. meli ‘interni’ dohodu ze nedele je muj ‘time off’ a tak jsem dostala privilegium si sama rozhodnout chci-li jit nebo ne.

Takze ted se v (naklizenym) byte oddam sladke dlouhe koupeli, par strankam knizky, oddolam pusteni dvd (monika mi vcera privezla nejaky cesky filmy) …. a pujdu delat assignmenty do skoly.

Doufam ze tu nebudou obratem! ;-) 

5 thoughts on “party time

  1. Haha, člověk by řekl podle názvu příspěvku, že se raduješ, že PŮJDEŠ na párty, ne že se VYHNEŠ párty. Moc si to užij :-)

  2. mnooo…odchazeli v pet a je skoro osm. Zacinam mit myslenky typu ‘kolik je tam asi lidi? Obdivujou Sama? Nema hlad? Neni mu zima?’ ..atp F. mi volal asi 20min po odchodu (vzala jsem si prozirave mobil do vany) – jen aby se optal ‘did u give me camera?’ odvetila jsem ‘I forgot, sorry’ a obestrel me pocit provineni, svuj fotak jsem se mu totiz dat bala ze ho ztrati a ‘spare one’ kterej mame nemel dobity baterky. Necekal ale na vysvetleni a zavesil, v pozadi hudba a stebetani.Doufam ze si o mne africka komunita v londyne nepomysli ze jsem spatna matka…5mesicni bejby odervano od prsu :/

  3. Počkej počkej… tak jsi mu ten foťák zapomněla dát, nebo “zapomněla” dát (děravý ruce & žádné baterie) :-D Stejně je sranda, že F. zavolal, jestli jsi mu ten foťák dala a ne “ježiš, já sem blbej, že sem ho nevzal” :-))))))))

  4. pajo: mozna by africkou komunitu (resp. nigerisjkou) potesilo ze jsem si do koupele vzala novelu nigerijske autorky a pri cteni z ni vypadla zalozka – NigeriaTel (telefonni karta kterejch mame doma stohy)claire: nedala jsem mu ho schvalne, muj nejdrazsi abys rozumela ma u sebe po kapsach maximalne tak (frajersky) cigarka a par drobnych, zasadne si nebere klice natoz bank.kartu, nema penezenku ani nic v cem by ten fotak mel. Videla jsem realne ze by ho neprivez zpatky kdyby ho jen volne pohodil nekam do kocarku.A zaverem? prisli asi 2minuty pote co jsem dopsala druhy komentar, nekdo je v tom lijaku privez autem, nezapomeli nic ale malej tam vriskal a nebyl k utiseni ani africkejma zenama, kterejm prej rval vlasy a nausnice. Jist ani pit nechtel tak se sebrali k odchodu. Domu uz prijel jako milius a hladovej nebyl. Holt s nim tatinek asi bude muset travit vic casu aby se naucil rozumet jeho ‘moods’ ;)))

Leave a comment